HUNDAR TILL ADOPTION

I samarbete med Millennia Animal Project

PEGGY

Finns i Söderköping

*Adoptionsavgift 4000kr*

Peggy är en fin amstaffmix på ca 4 år som tycker om få vara med på nya äventyr och gå långa promenader. För att sedan komma hem och mysa i sin egna bed. 

Peggy är en tjej med mycket vilja och starka jaktinstinkter. Hon blir lätt stressad och behöver därför en väldigt lugn och cool människa vid sin sida. 

Hon går bra att lämna ensam om hon får rätt förutsättningar, går fint i koppel, tycker om gos och mys i lagom doser. Hon är tillgiven de hon känner men kan vara lite reserverad mot nya individer. Hon är en tuff tjej med mycket skinn på nosen och behöver väldigt tydliga ramar och strukturer att förhålla sig till för att må bra. 

Peggy kommer ursprungligen från Spanien men har bott i Sverige de senaste åren. Hon trivs bäst i ett lugnt hushåll utan barn och andra djur och ska därför bo som ensamhund. 

Hon är en härlig hund som söker en lugn och bestämd person med mycket tålamod. Någon som vill ha en bästa vän vid sin sida genom vått och torrt. Som respekterar den kraftfulla rasen hon kommer från och inte är rädd för en utmaning. 

För att de nuvarande ägarna ska känna sig trygga med adoptionen så kommer det vara ett krav på att som ny ägare ta några konsultationer med oss i samband med överlåtandet för att det ska gå helt rätt till från start. Där av är det en liten lägre adoptionsavgift än vanligt. 

Låter Peggy intressant? 

Maila oss en beskrivning av er så återkommer vi om vi tycker det låter intressant. 

info@hundkompanietnj.se 

MÅRTEN

Finns i Mantorp

*Adoptionsavgift 4000kr*

Men se på megafina Mårten här! Han är en vis, harmonisk herre på ca 9 år.
En stabil hund som tar livet med ro och njuter till fullo av mys med familjen, trädgårdshäng och lagom promenader. Mårten är en otroligt snäll, tacksam, okomplicerad och charmig hund att få ha i sitt liv. Han går fint i koppel, mötande hundar är inga problem och att klippa klor, borsta, bada funkar också suveränt.
Mårten bor i sitt jourhem med andra hundar vilket funkar hur bra som helst men han är inte särskilt intresserad av dem och därför gör han sig lika bra i ett hem med som utan andra hundar. Han är ovan vid katt men skulle kunna vänja sig med tiden.

Mårten är mild, mjuk, lugn, följsam, respektfull, tillgiven, trygg och har roliga ljud för sig när han lägger sig för kli på magen. Han gillar verkligen att kela men är inte påstridig alls! Mårten är enkel att ha med sig till olika ställen, gillar att åka bil, tar sig an promenader i stan lika bra som i skogen och kan även lämnas ensam hemma. Han passar i de flesta familjekonstellationer men föredrar hos någon där lugnet också finns och ett plus i kanten med trädgård att strosa och nosa i.

Efter många år på sheltret i Serbien med långa, hårda vintrar, har Mårtens leder blivit stela och medför att han står på smärtstillande/inflammationsdämpade tablett livet ut. Medicinen är billig och lätt att tillgå. Därför vill han slippa gå allt för långa, raska promenader, utan dela livet med någon som söker en renodlad sällskapshund som kan sätta guldkant på vardagen.

Låter Mårten intressant? Läs mer och gör en intresseanmälan här: www.milanipro.org

PIPPI

Finns i Mjölby

*Adoptionsavgift 6000kr*

Pippi är en charmig amstaffmix på 6 år som tycker om att aktiveras med ordentliga promenader följt av lite spring och lek ibland och sedan få vila i en mjuk bädd i lugn och ro.

Pippi är en väldigt karismatisk, uttrycksfull hund som vet vad hon vill och har skinn på nosen. Därför kräver hon en självsäker, lättsam person som har naturligt för att upprätthålla regler och gränser, då mår hon som bäst. 

Hon går bra att lämna ensam, går fint i koppel, och tycker om massage och att bli ompysslad i lagom doser. Pippi är cool och går genom stan utan att stressa upp sig, har inga problem med att vara passiv i olika miljöer och passerande hundar ignorerar hon. Hon är lekfull och har en stor dos humor, så dagliga skratt tillhör vardagen med henne!

Pippi trivs bäst i ett lugnt hushåll utan barn och andra djur och ska därför bo som ensamhund samt utan krav på att umgås med andra djur.

Hon är en glad, trygg hund som söker en lugn och bestämd person som vill ha en bästa vän vid sin sida genom vått och torrt. Någon som respekterar den kraftfulla rasen och älskar just henne för den hon är.

Låter Pippi intressant? Läs mer och gör en intresseanmälan här: www.milanipro.org