HUNDAR TILL ADOPTION

I samarbete med Millennia Animal Project

SASCHA

Finns i Norrköping

Sascha är en ca 4år gammal Rumänsk vallhundsblandning. Han är en stor luffs med ett stort hjärta!
Han tycker om att gå på upptäcksfärd och att chilla i soffan. Han har haft några stökiga senaste år i livet och längtar efter att få hitta sitt för alltid hem och komma till ro. 

Han är en lugn och cool kille som behöver motion för en medel-energisk hund och psykisk stimulans i form av regler och begränsningar att förhålla sig till, som vilken hund som helst. 😊 

Han är följsam och går fint i kopplet om han får lite vägledning. 

Han är tillgiven och älskar att få gos och kli, speciellt precis ovanför svansen. Då börjar han trampa på stället och kan inte stå still 🥰 

Han kan vara tydlig med när han inte vill saker och är inte sen att uttrycka sitt missnöje. Därför behöver han vägledning av någon som inte går på hans charader och är tydlig med vad som är okej och inte. Om man inte ger hans protester något utrymme så mjuknar han snabbt igen och slutar göra en grej av det.

 Han letar efter ett lugnt och harmoniskt hem utan yngre barn. Andra hundar är inget problem men katter vet vi inte vad han känner för. 

Sascha letar nytt hem då hans matte nyligen gått bort och finns att träffa i Norrköping eller här hos oss. 
Han är vaccinerad, kastrerad, chippad, försäkrad, registrerad på jordbruksverket och innehar EU-pass. 

Låter Sascha intressant? Skicka oss ett mejl eller meddelande med en beskrivning av er och hur eran vardag skulle se ut.

info@hundkompanietnj.se

SHAKIRA

Finns i Norrköping

Shakira är en lugn och lyhörd hund på ca 6 år som är blandning mellan bullterrier och american bully. Hon är en livsnjutare av rang och vet inget bättre än att gosa och mysa med sina utvalda! Hon lägger sig då ofta på rygg för att få magen kliad.

Shakira går fint i koppel, bryr sig inte om andra hundar, och kräver inte mycket motion för att känna sig nöjd. Hon leker gärna när rätt läge infinner sig och har en charmig utstrålning. Shakira är van vid att lämnas ensam och fixar det galant (hon passar på att återgå till sin skönhetssömn). Är man hemma tillsammans med henne och bara tar det lugnt hör man ofta henne snarka, att sova är ju bland det bästa hon vet. Hon tycker även om att vara med där det händer saker men kan vara reserverad mot främlingar. När hon lagt sig för att vila vill hon lämnas ifred och det är viktigt att man respekterar detta. Det spelar ingen roll för henne om hon bor i hus eller lägenhet, i stan eller på landet; sålänge hon får lagom doser motion, avslappning och sällskap är hon nöjd. 

Shakira är tillgiven, rolig, personlig, charmig och oerhört karismatisk. För att inte tala om helt bedårande! Shakira bryr sig inte ett dugg om andra hundar ute men är obekväm med deras närkontakt, så hon vill inte leva tillsammans med andra djur.

Vi söker någon som längtar efter en trygg, fyrbent följeslagare att förgylla vardagen med som lever i en lugn miljö utan barn. Någon som anser det vara en självklarhet att etablera regler och gränser för sin hund och vill utvecklas i sin ledarroll. Shakira är verkligen värd sin vikt i guld och blir garanterat körsbäret på toppen i rätt hushåll!

Låter Shakira intressant? Läs mer och gör en intresseanmälan här:
 https://milanipro.org/shakira/