HUNDAR TILL ADOPTION

I samarbete med Millennia Animal Project

DONATELLO

"TELLO"

Finns i Skärkind

*Adoptionsavgift 7000kr*

Supergoa Tello söker nytt hem! Han är ett 3 år gammalt energiknippe som älskar att få hänga med på olika aktiviteter och att få uppgifter att lösa. 

Han letar efter ett hem som vill ge honom den tid han kräver för att vara balanserad. Kanske jobba med nosen eller köra agility? Han vill bo i ett hem utan yngre barn (under tonåringar) då han lätt går upp i varv och blir stressad/stissig. 

Han bor idag med katt och det går bra. Han har inga problem med att vara ensam hemma.
Eller följa med husse i lastbilen. Då ligger han mest och sover. Hantering som kloklippning går också bra även om det inte är det absolut roligaste han vet!

Det är viktigt att det nya hemmet förstår vikten vid att sätta regler och gränser då han behöver dessa för att må bra. Med tydlig struktur så blir han mycket lugnare och tryggare.

Det samma gäller med umgänge av andra hundar. Han har aldrig visat några aggressiva tendenser men är även där en intensiv hund som behöver någon som säger till när det blir för mycket. 

Thello är kastrerad, vaccinerad, försäkrad och chippad. 

Låter Tello intressant? 
Skicka en beskrivning av dig/er och vad ni har att erbjuda Tello så återkommer vi om vi tycker det låter intressant. info@hundkompanietnj.se 

PIPPI

Finns i Mjölby

*Adoptionsavgift 6000kr*

Pippi är en charmig amstaffmix på 6 år som tycker om att aktiveras med ordentliga promenader följt av lite spring och lek ibland och sedan få vila i en mjuk bädd i lugn och ro.

Pippi är en väldigt karismatisk, uttrycksfull hund som vet vad hon vill och har skinn på nosen. Därför kräver hon en självsäker, lättsam person som har naturligt för att upprätthålla regler och gränser, då mår hon som bäst. 

Hon går bra att lämna ensam, går fint i koppel, och tycker om massage och att bli ompysslad i lagom doser. Pippi är cool och går genom stan utan att stressa upp sig, har inga problem med att vara passiv i olika miljöer och passerande hundar ignorerar hon. Hon är lekfull och har en stor dos humor, så dagliga skratt tillhör vardagen med henne!

Pippi trivs bäst i ett lugnt hushåll utan barn och andra djur och ska därför bo som ensamhund samt utan krav på att umgås med andra djur.

Hon är en glad, trygg hund som söker en lugn och bestämd person som vill ha en bästa vän vid sin sida genom vått och torrt. Någon som respekterar den kraftfulla rasen och älskar just henne för den hon är.

Låter Pippi intressant? Läs mer och gör en intresseanmälan här: www.milanipro.org