HUNDAR TILL ADOPTION

I samarbete med Millennia Animal Project

SHAKIRA

Finns i Norrköping

Shakira är en lugn och lyhörd hund på ca 6 år som är blandning mellan bullterrier och american bully. Hon är en livsnjutare av rang och vet inget bättre än att gosa och mysa med sina utvalda! Hon lägger sig då ofta på rygg för att få magen kliad.

Shakira går fint i koppel, bryr sig inte om andra hundar, och kräver inte mycket motion för att känna sig nöjd. Hon leker gärna när rätt läge infinner sig och har en charmig utstrålning. Shakira är van vid att lämnas ensam och fixar det galant (hon passar på att återgå till sin skönhetssömn). Är man hemma tillsammans med henne och bara tar det lugnt hör man ofta henne snarka, att sova är ju bland det bästa hon vet. Hon tycker även om att vara med där det händer saker men kan vara reserverad mot främlingar. När hon lagt sig för att vila vill hon lämnas ifred och det är viktigt att man respekterar detta. Det spelar ingen roll för henne om hon bor i hus eller lägenhet, i stan eller på landet; sålänge hon får lagom doser motion, avslappning och sällskap är hon nöjd. 

Shakira är tillgiven, rolig, personlig, charmig och oerhört karismatisk. För att inte tala om helt bedårande! Shakira bryr sig inte ett dugg om andra hundar ute men är obekväm med deras närkontakt, så hon vill inte leva tillsammans med andra djur.

Vi söker någon som längtar efter en trygg, fyrbent följeslagare att förgylla vardagen med som lever i en lugn miljö utan barn. Någon som anser det vara en självklarhet att etablera regler och gränser för sin hund och vill utvecklas i sin ledarroll. Shakira är verkligen värd sin vikt i guld och blir garanterat körsbäret på toppen i rätt hushåll!

Låter Shakira intressant? Läs mer och gör en intresseanmälan här:
 https://milanipro.org/shakira/

ERIAN

Finns hos oss i Mogata

Erian är en fartfylld pajas på 4,5 år som är en Amstaff-blandning. Han är en livsnjutare av rang och vet inget bättre än att busa och gosa! Han vill gärna vara där allt händer och blir supertaggad och glad när han får följa med på äventyr.

Erian går bra i koppel om man är tydlig med vad man förväntar sig av honom. Han blir glad och intresserad vid hundmöten men inte mer än så. Han har en otroligt charmig utstrålning och hans kraftiga kroppshytta gör honom lite klumpig vilket bara tillför hans charm. Men självklart är målet att han ska komma ner lite till i vikt så att han håller sig i form och frisk i många år framöver. 

Erian är van vid att lämnas ensam och fixar det galant (han passar på att varva ner och sova). Är man hemma tillsammans med honom och bara tar det lugnt brukar han tycka att det är lite tråkigt till en början men finner sig snabbt i det och snart kan man höra snarkningarna komma! Det spelar ingen roll för honom om han bor i hus eller lägenhet, i stan eller på landet; sålänge han får sin motion, avslappning och sällskap är han nöjd. 

Erian är tillgiven, rolig, personlig, charmig och lite envis. Han funkar fint med andra hundar oavsett om han bor med dem eller träffar dem för kortare stunder. Katter däremot är lite för roliga.. så de bör inte finnas i hans närhet.

Vi söker någon som längtar efter en fyrbent följeslagare att förgylla vardagen med som lever i en lugn miljö med eller utan hundar. Någon som anser det vara en självklarhet att etablera regler och gränser för sin hund och vill utvecklas i sin ledarroll. Och som trots Erians sociala skills vet vad det innebär att ha en hund av kraftfull ras.

Låter Erian intressant? Skicka oss ett mejl eller meddelande med en beskrivning av er och hur eran vardag skulle se ut.

info@hundkompanietnj.se

RUT

Finns hos oss i Mogata

Rut är en energisk liten tjej på nyss fyllda 2 år som är en miniatyr Bullterrier. Hon är en rackare på att gå upp i varv och kräver en trygg och van hand att följa. Hon vill gärna vara med där allt händer och tar gärna över kommandot om hon får chansen. Men när hon väl landat och man etablerat en relation till henne kommer hon lättare ner i varv och älskar då att få krypa ner i famnen. 

Rut går bra i koppel om man är tydlig med vad man förväntar sig av henne, men hon har mycket kvar att jobba på när det kommer till hundmöten. Hon är ett riktigt charmtroll och man får verkligen skärpa sig för att inte falla för hennes oskyldighet. 

Rut är van vid att lämnas ensam och fixar det galant om hon är motionerad innan och lämnas på en begränsad yta. Är man hemma tillsammans med henne ligger hon mest och sover ovh tar emellanåt något varv för att kolla läget. Det spelar ingen roll för henne om hon bor i hus eller lägenhet, men gärna lite utanför staden eller på landet där hon inte får så många andra hundar att hålla koll på. 

Rut är envis, rolig, personlig, charmig, mysig och en typisk terrier. Hon funkar med de hundar hon bor med men behöver matchas ihop med eventuellt nuvarande hundar i kommande hem. Och hon ska inte umgås lös med andra hundar än de hon bor med innan hon lärt sig mer vett och etikett. 

Vi söker någon som längtar efter en fyrbent följeslagare att förgylla vardagen med som lever i en lugn miljö utan barn eller andra djur (förutom eventuellt hundar). Någon som anser det vara en självklarhet att etablera regler och gränser för sin hund och vill utvecklas i sin ledarroll genom att anta en ny utmaning!
Som kan se förbi Ruts lilla kropp och istället se hennes stora personlighet och behandla henne utefter den.  

Låter Rut intressant? Skicka oss ett mejl eller meddelande med en beskrivning av er och hur eran vardag skulle se ut.

info@hundkompanietnj.se