Vi presenterar våra dagishundar!

Siri

Har varit med oss sen vi startade! Hon vill oftast lunka sist i flocken på promenad men är den som håller igång alla i lek i rastgården. 

Bella

Har också varit med sen början. Hon gillar att ta det lugnt och mysa. Men även att vara ”polis” i rastgården och lugna ner de andra när hon tycker det går för vilt till! 

Bodil

”Queen” Bodil har också varit med från start! Hon är en knasig tjej som älskar livet. Mysa, busa och promenera, hon är lika glad i allt!
Hon har ett eget instagramkonto @queen.bodil

Bliss

Vår egna professor Balthazar, som jag brukar säga. Tycker det finns en likhet där! Bliss är en fin hund med mycket integritet och håller en lugn profil men gillar att ha sina kompisar runtomkring sig. 

Pelle

Pelle är en av våra gamlingar i flocken. Det kan man då inte tro så pigg och glad han är! Han älskar att gå långa promenader och gå runt och lukta i rastgården.

Lasse

Pajasen Lasse har i princip växt upp i vår flock! Han började hos oss när han bara var några månader och har gått från en riktigt busunge till en lugnare men lika rolig kille.

Zelda

Är en härligt lugn och sansad tjej. Hon tycker om att hålla sig på sin kant i flocken och vill helst ligga och iaktta i rastgården. Men då och då får hon sina härlig busryck. Framförallt när hon vill flirta med killarna… 

Zia

Lilla söta Zia är en väldigt timid och försynt tjej. Hon tycker det är lite obekvämt att ha hundarna för nära inpå sig och fy tusan om någon skulle vilja leka!? Nej, hon sitter gärna vid oss eller någon annan trygg plats och ser på när de andra rumlar runt. Promenaderna är mer hennes grej! Om det inte är för ruskigt väder vill säga. 

Aizon

Vår lille ”kaxmört.. Han är en snackepelle som man ofta hör gå/stå och ”prata”. Otålig som få med en härlig charm och busmästare i rastgården. 

Jax

Gör så roliga ljud från sig när han är ute och går. Små grymtanden som gör att man tror man har en liten minigris med sig. Bus ryck i rastgården är hans grej och vill alltid gå näst först i flocken. 

Ace

Vår allra minsta medlem i flocken. Han älskar att gå på promenader i flock och att flirta med tjejerna. Han tycker mest om att gå runt och lukta i rastgården och hänga med oss 2-benta. 

Selma

Vill hänga på sin kant i flocken och går gärna runt och luktar i rastgården. Tycker att det räcker med några busryck då och då med de lite lugnare kompisarna. 

Atlas

Den coola killen i gänget som alla killar vill vara som. Vilket kan stiga honom över huvudet ibland… I rastgården växlar han mellan att busa och strosa, på promenaden vill han såklart vara i främsta ledet. 

Torsten

Underbara Torsten, han har lika stort hjärta som det ser ut på honom. En enda stor pajas som älskar livet i allmänhet och att busa i synnerhet. 

Leya

Leya älskar att hänga på dagis med massa kompisar runt omkring! Hon har svårt att ta det lugnt mellan varven och vill helst att vi bara går hela tiden eller leker i ett i rastgården.  

Gordon

Energiknippe är väl rätta ordet. Härlig kille som busar 100% staffe-style i rastgården och har ett härligt gung på promenaden. Vill gärna va mitt i flocken.  

Daisy

En liten prinsessa som tycker att livet är lite läskigt ibland men mesta dels är det fyllt av busryck i rastgården och massa dofter på promenaderna. Tycker om att gå nära oss och bästa kompisen Bella. Ser ut som att hon ska ha ihjäl hundarna hon busar med, tänk vad skenet kan bedra. 

Amelia

”Tant Amelia” är vår äldsta flockmedlem med sina 11år. Pigg som bara den och tycker inte om att gå promenad när det är dåligt väder, men annars ligger hon gärna i främsta ledet och visar de andra hur det ska gå till! I rastgården går hon mest och luktar, men nån gån per tillfälle faller hon ändå in i ungdomarnas bus. 

Bella

Bella nr 2, en helt annan än vår första Bella. Cool tjej som man får putta ur sängen för att hon ska följa med på mornarna. Men väl vaken och igång traskar hon på. Busar gärna med bästa kompisen Daisy. 

Elmo

Ragnar

Har vi fått jobba lite med för att han ska blomma ut i flocken. Tyckte det va obekvämt till en början, men oj vad stolt han nu går i flocken och är helt avslappnad i rastgården. Busar fortfarande hellre med oss 2-benta, men det andra kommer nog snart.

Kobbe

Vår yngsta flockmedlem. Han är en riktigt spillevink som gärna hänger på kanten av flocken så att han kan gå och försöka busa lite med hundarna bredvid när promenaden blir för tråkig. I rastgården vill han helst jaga de andra och busa lite på håll än så länge. Och med oss 2-benta såklart. 

Morris

Tax ut i tassarna. Speciell kille som spelar svårflirtad för att i nästa sekund överösa dig med pussar. Spelar ingen roll om du är människa eller hund. Mellan sina busryck i rastgården tycker han om att gå och lukta. På promenaderna vill han va i främsta ledet!

Iris

Vår primadonna som kan busa non stop i rastgården om hon själv fick bestämma! På promenaden vill hon gärna gå längst bak och ytterst så att hon har koll på läget. 

Franklin

En osäker kille som hänger med oss för att få nya kompisar och bli mer avslappnad bland andra hundar. Han har accepterat sina kompisar men hänger om han ska va ärlig helst i våra knän. 

Zigge

Killen med framåtanda! Alltid på jakt efter nya dofter och utmaningar. Tycker om att busa hårt och intensivt! Men är en liten mjukis på insidan. 

Elza

Söderköping

Vill din mindre hund vara med i denna flock? 

mejla: info@hundkompanietnj.se