Video Konsultation

Under rådande omständigheter är det inte lämpligt att utföra de vanliga konsultationerna som beskrivs nedan, därför erbjuder vi nu ett digitalt alternativ! 

Ställ alla frågor du kan komma på om er hund och få konkreta tips och råd. Inga problem är för små eller för stora. Kanske är det er första hund och ni bara behöver lite allmänna tips och råd? Eller har ni haft problem i flera år som ni ännu inte lyckats få bukt på? Detta kan vara ett första steg på vägen tills vi kan ses för mer praktiska övningar. 

Hur går det till? 
Ni får en länk skickad till er på mejlen som ni går in på för att delta i samtalet. Inga inloggningar eller konton behövs. 

Erbjudande under december!

Under december kan ni vara med och testa och hjälpa oss utveckla detta. Samtidigt får ni en konsultation eller frågestund till ett mycket förmånligt pris!

Info

Samtalslängd: ca 1h
Pris: 400kr (Om man bokar ett möte i december, ordinare pris 600kr)
Tider att boka:
Måndag-Torsdag mellan 16.00-19.00

Konsultationer

Detta kan enklast beskrivas som en privatlektion för att gå till botten med de problem som ni kan tänkas uppleva med er hund. Alla konsultationer skräddarsys efter era behov, men är en grundlig utvärdering av orsaken till ert problem och rådgivning kring vad som krävs för att åtgärda detta. Första konsultationen är lite längre för att jag ska få en så riktig bild som möjligt och kunna ge er rätt verktyg för framtiden. 

Hur går det till? 
Jag kommer hem till er och vi pratar första timmen igenom era upplevda problem för att sedan gå över till mer praktiska övningar. 

*Alla kunder får tillgång till vår träningsgrupp (som ni ser ovan) där man kan träna tillsammans eller bara socialisera sig och sin hund på ett bra sätt! Alla träffar med dem är gratis. *

Priser

  • Första konsultationen 1000 kr (ca 1,5h-2h)
  • Uppföljningar 600:- (1h)